Welkom op onze website, via de blauwe menu knop kunt u al onze pagina's bekijken.

Cybex 750T loopband.

Alle apparaten van Cybex zijn ontworpen om maximaal resultaat te behalen tegen minimale risico's. Met de Cybex 750T loopband krijgen uw leden de meest effectieve en efficiënte training en u als ondernemer de meest betrouwbare loopband in de professionele markt.

Sterke loopband
De 750T loopband van Cybex is gemaakt om aan alle wensen en eisen van uw klant te voldoen. De 6PK moter heeft meer power dan elke andere loopbandmotor, zodat de loopband een stabiel en veilig gevoel geeft voor de gebruiker en duurzaamheid biedt voor uw centrum.
 

Intelligent dempingsysteem
Voordat Cybex de 750T loopband op de markt bracht, werd eerst wetenschappelijk onderzoek gedaan naar de biomechanica van lopen. Voor een perfecte stabilisatie van de voet en minimale druk op kniegewrichten is het belangrijk dat wanneer de hak het loopvlak raakt de demping zacht is en bij afwikkeling en afzetten van de voet de demping hard is. Alleen op deze manier kan de voet op een natuurlijke manier stabiliseren. Cybex bracht deze twee factoren terug in de 750T loopband met het Cybex Intelligente Dempingsysteem.

Houten dek
Naast het Intelligente Dempingsysteem is ook het houten dek uniek te noemen. Geen enkele andere loopband bezit een houten dek (11 lagen Marine Glade hout). Een speciale wax tussen de lagen zorgt er voor dat het loopdek flexibel blijft, zodat uw klant het positieve verschil merkt tussen het lopen op een 'tradionele' plastique dek of het unieke en duurzame Cybex houten dek.

Veiligheid
De Cybex Safety Sentry™ zorgt voor extra veiligheid in uw fitnesszaal. De sensor stopt de loopband na een aantal seconden als uw klant de loopband verlaat terwijl de loopband nog aan het draaien is. 

Klimmen en dalen
Standaard is de Cybex 750T loopband uitgevoerd met een incline functie(+15%) én een decline functie(-3 %). Hierdoor worden de trainingsmogelijkheden voor uw klant nog veelzijdiger en effectiever.

Slim display
Naast de laatste technologieën, en de meest geavanceerde functies heeft de Cybex loopband gebruiksvriendelijkheid voorop staan. Het display nodigt de gebruiker uit en laat hem of haar kiezen uit 9 standaard programma's. Daarnaast kan de gebruiker ook kiezen voor de knop 'Snelle Start'. Om uw klanten 'koel' te houden, is ook een ventilator in het scherm geïntegreerd.