Welkom op onze website, via de blauwe menu knop kunt u al onze pagina's bekijken.

Ik zal mezelf even voorstellen.

Mijn naam is Malika Verbruggen getrouwd en moeder van twee kinderen van 5 en 10 jaar oud.

Zolang ik me kan herinneren loop ik al rond in fitness centra in de regio, hoewel ik altijd in de administratieve sector werkzaam ben geweest heb ik een jaar of 5 mijn carrière radicaal omgegooid en mijzelf omgeschoold tot fitness & groepsles instructrice. Ik wilde van mijn hobby mijn werk maken. Sinds die tijd ben ik met veel plezier werkzaam als gediplomeerd fitness/groepsles trainer. 

Ik hou ervan om de mensen om me heen enthousiast te maken met mijn passie voor sport en beweging en ik geniet ervan om sporters te motiveren en intensief te begeleiden op hun weg om hun doelstellingen te verwezenlijken.

Enige tijd geleden deed zich de gelegenheid voor om een studio over te nemen, voormalig Thermofit in Sportcenter "De Berckt", deze kans heb ik dan ook met beide handen aangenomen!

Even de bezem erdoor, het concept geheel vernieuwd naar de huidige trends en behoeften, de studio in een nieuw jasje gestoken en 4BodyControl is een feit.

Nu ga ik ervoor om deze studio tot een succes te maken en probeer me hierin te onderscheiden door diverse op elkaar afgestemde trainingsvormen aan te bieden die elkaar ook kunnen versterken, dit in een kleine persoonlijke studio voor vrouwen van elke leeftijd.


Mijn Missie: Iedereen laten ervaren dat ze welkom zijn, met veel persoonlijke aandacht en begeleiding, ik wil je helpen je persoonlijke doelen te verwezenlijken en dat alles in een gezellige en ongedwongen sfeer, hierin wil ik je begeleiden, sport en beweging zal weer leuk worden!


Mijn visie: Pak de controle over je lichaam weer terug, beweging en je manier van leven bepalen hoe lekker je in je vel zit, ik zal je hierin ondersteunen en handvatten aanreiken om jezelf bewust te maken dat je met een paar kleine aanpassingen in je dagelijkse routine en je eetgewoonten heel veel meer uit jezelf kunt halen waardoor je doelstellingen sneller bereikt worden en je veel lekkerder in je vel zit. 

Daarbij hoort ook een stukje ontspanning na inspanning, na een intensieve workout is er altijd even tijd om even na te praten onder het genot van een kopje koffie of thee, zodat je met een voldaan gevoel naar huis gaat en je alweer uitkijkt naar je volgende training.

 

          Hopelijk kunnen we binnenkort kennis maken in mijn studio 4BodyControl.