Welkom op onze website, via de blauwe menu knop kunt u al onze pagina's bekijken.

BetterBelly®

De methode is eenvoudig:

U gaat 3 keer per week 30 tot 45 minuten sporten voor minimaal 4 weken.

Voor de eerste training wordt uw buikomtrek gemeten. Vervolgens gaat u 3 keer per week 4 weken lang sporten, na deze 4 weken meten we nogmaals uw buikomtrek om het resultaat te bewonderen. Er vinden tussentijds geen metingen plaats omdat bij de ene persoon er al na een week resultaat kan zijn en bij de ander pas na bijvoorbeeld 2 weken.

Tijdens de training op een loopband, crosstrainer of fiets, traint u met de Better Belly® tailleband om uw middel met infrarood straling. Door de diepgaande werking van het infrarood in samenwerking met het bewegen, zal uw lichaam extra hard moeten werken om de warmte kwijt te raken. 

Wat u kunt verwachten is dat het mogelijk is dat u na 4 weken 1 tot 2 kledingmaten minder heeft!

Snel een strakke buik! 

WAAROM HET NU WEL MOGELIJK IS OM AF TE SLANKEN ROND UW TAILLE.

Beweegt u op de gewone manier zoals u gewend bent, dan zal u ervaren als u uw blote hand op uw blote buik legt, uw buik altijd koud aanvoelt. Dat is tevens het probleem waarom het zo moeilijk is om juist rond die zone aft e vallen. De eigenschap van vet is hoe kouder des te meer het zijn vorm behoudt (denk maar aan een pakje boter)

Door met de Better Belly® te gaan sporten merkt u dat uw buik wel warm wordt. Doordat de warmte van de Better Belly® wordt verhoogd naar 55 graden en omdat u er bij gaat bewegen zal uw lichaam zijn uiterste best moeten doen om deze warmte kwijt te raken. Daardoor is het mogelijk met Better Belly® veel meer resultaat te behalen dan met een normale training.


Positieve effecten:

In diverse sportcentra in Nederland hebben tot op heden meer dan 300.000 mensen met de Better Belly® getraind met als resultaat dat gemiddeld 90% van de deelnemers 1 tot 2 kledingmaten minder heeft. Wilt u ook tot deze groep van afslankers behoren, start dan vandaag nog met de Better Belly®.

Het sporten met de Better Belly® biedt naast het afvallen mogelijk nog meerdere positieve effecten:

  •  Ondersteunt lokale vetverbranding in de probleemzones
  •  Verhoogt het basaalmetabolisme
  •  Ondersteunt herstel van blessures
  •  Ondersteunt soepele gewrichten en spieren
  •  Voert afvalstoffen af uit het lichaam
  •  Vermindert rugklachten
  •  Verbetert de soepelheid van de spieren en gewrichten
  •  Helpt bij menstruatieklachten
  •  Bevordert een goede nachtrust